Koti > Faksi > Faksin lähetys > Faksin lähetys tosiajassa

Faksin lähetys tosiajassa

Kun lähetät faksia, laite skannaa asiakirjan muistiin ennen sen lähettämistä. Heti kun puhelinlinja on vapaa, laite aloittaa valinnan ja lähetyksen. Jos haluat lähettää tärkeän asiakirjan heti odottamatta sitä, että laite noutaa skannatun asiakirjan muistista, voit lähettää faksin nopeasti ottamalla käyttöön [Lähetä heti] -asetuksen.
  • Jos lähetät värillisen faksin tai laitteen muisti on täynnä ja lähetät mustavalkoisen faksin ADS-laitteesta, laite lähettää asiakirjan tosiajassa (vaikka [Lähetä heti] -asetuksena on [Ei]).
  • Automaattinen uudelleenvalinta ei toimi suorassa lähetyksessä, jos käytetään valotustasoa.

MFC-J4340DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image (FAX).
  3. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Lähetä heti]. Paina OK.
    2. Valitse [Kyllä] (tai [Ei]). Paina OK.
  4. Syötä faksinumero.
  5. Paina Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image[Faksi].
    image
    Jos [Faks. esikats.]-asetuksena on [Kyllä], paina image[Faksi]>[Faksien lähetys].
  3. Paina image[Valinnat]>[Lähetä heti].
  4. Paina [Kyllä]-painiketta.
  5. Paina [OK].
  6. Syötä faksinumero.
  7. Paina [Faksin käynnistys]-painiketta.