Käynnissä olevan sarjalähetyksen peruutus

Voit sarjalähetyksen aikana peruuttaa lähetettävänä olevan faksin tai koko sarjalähetystyön.

MFC-J4340DW

1. Paina Settings (Asetukset).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Faksi]. Paina OK.
    2. Valitse [Jälj.oleva työ]. Paina OK.

Nestekidenäytössä näkyy tällä hetkellä valittava faksinumero ja sarjalähetyksen työnumero.

3. Kun painat image tai image, voit valita peruutettavan työn seuraavilla tavoilla:
    • Kun haluat peruuttaa koko sarjalähetyksen, valitse sarjalähetyksen työnumero ja paina sitten OK.

Vahvista painamalla image tai poistu peruuttamatta painamalla image.

• Kun haluat peruuttaa tällä hetkellä valittavan numeron, valitse nimi tai numero nestekidenäytöllä ja paina sitten OK.

Vahvista painamalla image tai poistu peruuttamatta painamalla image.

• Jos haluat poistua peruuttamatta, paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).
  4. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Palaa Alkuun-näyttöön painamalla image.
  2. Paina image.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Peruuta sarjalähetys kokonaan painamalla [Koko faksien ryhmälähetys]. Vahvista painamalla [Kyllä] tai poistu peruuttamatta painamalla [Ei].
    • Kun haluat peruuttaa tällä hetkellä valittavan numeron, paina nimeä tai numeroa kosketusnäytössä. Vahvista painamalla [Kyllä] tai poistu peruuttamatta painamalla [Ei].
    • Kun haluat poistua peruuttamatta, paina image.