Koti > Vianetsintä > Virhe- ja huoltoviestit > Faksien tai faksiraportin siirto > Faksien siirto toiseen faksilaitteeseen

Faksien siirto toiseen faksilaitteeseen

Jos et ole asettanut laitteellesi nimitunnusta, et voi siirtyä faksien siirtotilaan.

MFC-J4340DW

1. Tyhjennä virhe väliaikaisesti painamalla Stop/Exit (Lopeta/Poistu).
  2. Paina Settings (Asetukset).
  3. Tee valinnat painamalla image tai image:
    1. Valitse [Huolto]. Paina OK.
    2. Valitse [Tiedonsiirto]. Paina OK.
    3. Valitse [Faksinsiirto]. Paina OK.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Jos nestekidenäytössä näkyy [Ei fakseja], laitteen muistissa ei ole enää jäljellä fakseja.

Paina image ja paina sitten Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

• Anna numero, johon faksit lähetetään edelleen.
  5. Paina Mono Start (M/V-käynnistys)-painiketta.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Tyhjennä virhe väliaikaisesti painamalla image.
  2. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Huolto]>[Tiedonsiirto]>[Faksinsiirto].
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Jos kosketusnäytössä näkyy [Ei fakseja], laitteen muistissa ei ole enää jäljellä fakseja.

Paina [Sulje] ja sitten image.

• Anna numero, johon faksit lähetetään edelleen.
  4. Paina [Faksin käynnistys].