Lataus ja tulostus WWW-palveluiden avulla

Katso lisätietoja Brother CreativeCenter -malleista kohdastaimageimage Aiheeseen liittyviä tietoja

MFC-J4340DW

1. Paina WEB.
    image
    • Jos laitteen LCD-näytöllä on internet-yhteyttä koskevia tietoja, lue tiedot ja paina image.
    • LCD-näytöllä näkyy ajoittain Brother Web Connect -ominaisuuksiin liittyviä päivityksiä tai ilmoituksia. Lue tiedot ja paina sitten image.
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse palvelu, joka isännöi ladattavaa ja tulostettavaa asiakirjaa. Paina OK.
    2. Valitse tilisi nimi. Paina OK.
  3. Jos PIN-koodin syöttönäyttö avautuu, anna nelinumeroinen PIN ja paina sitten OK.
  4. Valitse [Lataa: Tulosta] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  5. Valitse haluamasi albumi painamalla image tai image ja paina sitten OK.
    image
    • Albumi on asiakirjojen kokoelma. Albumista käytetty nimitys saattaa kuitenkin vaihdella käytetyn palvelun mukaan. Jos käytät Evernote®-palvelua, sinun on valittava muistikirja ja sitten muistiinpano.
    • Joissakin palveluissa asiakirjoja ei tarvitse tallentaa albumeihin. Valitse asiakirjat, joita ei ole tallennettu albumeihin, valitsemalla [Kts. lajitt. tied.].
  6. Valitse tulostettavan tiedoston nimi painamalla image tai image ja paina sitten OK. Aseta lisää asiakirjoja tulostettavaksi (voit asettaa enintään 10 asiakirjaa).
  7. Kun olet valmis, paina OK.
  8. Suorita tämä toimenpide näytöllä olevien ohjeiden mukaan.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Tuo [WWW] näyttöön painamalla image tai image.
    Paina [WWW]-painiketta.
    image
    • Jos laitteen LCD-näytöllä on internet-yhteyttä koskevia tietoja, lue tiedot ja paina [OK].
    • LCD-näytöllä näkyy ajoittain Brother Web Connect -ominaisuuksiin liittyviä päivityksiä tai ilmoituksia. Lue tiedot ja paina sitten [OK].
  2. Hae näyttöön palvelu, joka isännöi ladattavaa ja tulostettavaa asiakirjaa, painamalla image tai image.

Paina palvelun nimeä.

3. Tuo tilisi nimi näkyviin painamalla image tai image ja paina sitä. Jos PIN-koodin syöttönäyttö avautuu, anna nelinumeroinen PIN ja paina [OK].
  4. Tuo [Lataa: Tulosta] näyttöön painamalla image tai image.
    Paina [Lataa: Tulosta]-painiketta.
  5. Näytä haluamasi albumi painamalla image tai image ja paina valintaa.
    image
    • Albumi on asiakirjojen kokoelma. Albumista käytetty nimitys saattaa kuitenkin vaihdella käytetyn palvelun mukaan. Jos käytät Evernote®-palvelua, sinun on valittava muistikirja ja sitten muistiinpano.
    • Joissakin palveluissa asiakirjoja ei tarvitse tallentaa albumeihin. Valitse asiakirjat, joita ei ole tallennettu albumeihin, valitsemalla [Kts. lajitt. tied.].
  6. Paina sen tiedoston nimeä, jonka haluat tulostaa. Tarkista asiakirja LCD-näytöstä (nestekidenäytöstä) ja paina [OK]. Aseta lisää asiakirjoja tulostettavaksi (voit asettaa enintään 10 asiakirjaa).
  7. Kun olet valmis, paina [OK].
  8. Suorita tämä toimenpide näytöllä olevien ohjeiden mukaan.