Brother CreativeCenter -mallien lataaminen ja tulostaminen

Vastaavat mallit:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW

Brother CreativeCenter ei ole käytettävissä kaikissa maissa.

1. Tuo [Sovell.] näyttöön painamalla image tai image.
    Paina [Sovell.]-painiketta.
    image
    • Jos laitteen LCD-näytöllä on internet-yhteyttä koskevia tietoja, lue tiedot ja paina sitten [OK].
    • LCD-näytöllä näkyy ajoittain Brother Web Connect -ominaisuuksiin liittyviä päivityksiä tai ilmoituksia. Lue tiedot ja paina sitten [OK].
  2. Tuo [Tulosta "CreativeCenter" -mallit] näyttöön painamalla image tai image.
    Paina [Tulosta "CreativeCenter" -mallit].
  3. Tuo haluamasi kategoria näkyviin painamalla image tai image ja paina sitten sitä.
  4. Valitse haluttu tiedosto. Syötä tulostettavien kopioiden määrä ja paina sitten [OK]. Toista tämä vaihe, kunnes olet valinnut kaikki tulostettavat tiedostot.
  5. Kun olet valmis, paina [OK].
    image
    Jos laitteen LCD-näytöllä näkyy suositeltuja tulostusasetuksia koskevia tietoja, lue tiedot ja paina [OK].
  6. Suorita tämä toimenpide näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.