TX Lock (Verzendslot) gebruiken

Gerelateerde modellen:MFC‑J4340DW
Hiermee kunt u onbevoegde gegevensoverdracht van en naar het apparaat blokkeren.

Met TX Lock (Verzendslot) voorkomt u dat onbevoegde gebruikers toegang tot het apparaat krijgen.

Wanneer TX Lock (Verzendslot) is ingeschakeld, zijn de volgende handelingen beschikbaar:

• Faxen ontvangen
  • PC-Fax Ontvangen (als PC-Fax Ontvangen al aan stond)
    image
    Wanneer de functie TX Lock (Verzendslot) is ingeschakeld, worden ontvangen faxen in het geheugen opgeslagen. Wanneer TX Lock (Verzendslot) is uitgeschakeld, worden de faxen naar de geselecteerde pc verzonden.

Wanneer TX Lock (Verzendslot) is ingeschakeld, zijn de volgende handelingen NIET beschikbaar:

• Bediening vanaf het bedieningspaneel
  • Afdrukken vanaf een pc
  • Scannen vanaf de pc