TX Lock in-/uitschakelen

Gerelateerde modellen:MFC‑J4340DW
  1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Fax]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Diversen]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Verzendslot]. Druk op OK.
    4. Selecteer [Verzendslot Aan (Stel TX-slot in)]. Druk op OK.
  3. Voer het geregistreerde wachtwoord van vier cijfers in. Druk op OK.
    Het apparaat gaat offline en op het LCD-scherm wordt [Verzendslot Modus] weergegeven.
    image

TX Lock (Verzendslot) uitschakelen:

1. Druk op Settings (Instellingen).
    2. Voer uw wachtwoord van vier cijfers in en druk vervolgens op OK.

Als u het verkeerde wachtwoord invoert, wordt [Fout wachtwoord] weergegeven op het LCD-scherm en blijft het apparaat offline. TX Lock (Verzendslot) blijft ingeschakeld tot het juiste wachtwoord is ingeschakeld.