Home > Faxen > Voicehandelingen en faxnummers > Faxnummers opslaan > Namen of nummers in het adresboek wijzigen of wissen

Namen of nummers in het adresboek wijzigen of wissen

MFC-J4340DW

1. Druk op image (Adresboek).
  2. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Als u het nummer wilt wijzigen, drukt u op image of image om het volgende te selecteren:
      1. Selecteer [Wijzigen]. Druk op OK.
      2. Druk op de snelkiesnaam waarvan u het nummer wilt wijzigen. Druk op OK.

Ga als volgt te werk:

1. Als u de naam wilt wijzigen, drukt u op image of image om [Naam] te selecteren en drukt u vervolgens op OK. Druk op image, image, image of image om de naam opnieuw in te voeren (maximaal 16 tekens) met behulp van het toetsenbord op het LCD-scherm en selecteer [OK]. Druk op OK.
      2. Als u de fax- of het telefoonnummer wilt wijzigen, drukt u op image of image om [Fax/telefoon] te selecteren en drukt u vervolgens op OK. Druk op image, image, image of image om het fax- of telefoonnummer opnieuw in te voeren (maximaal 20 tekens) met behulp van het toetsenbord op het LCD-scherm en selecteer [OK]. Druk op OK.

Druk op image of image om [OK] te selecteren en druk vervolgens op OK.

• Als u het nummer wilt verwijderen, drukt u op image of image om [Verwijder] te selecteren. Druk op OK.

Ga als volgt te werk:

1. Druk op image of image om de snelkiesnaam waarvan u het nummer wilt verwijderen te selecteren.
      2. Druk op image of image om het selectievakje waarbij de snelkiesnaam vermeld staat in te schakelen. Druk op OK.
  3. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image [Fax]>[Adresboek]>[Bewerken].
  2. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Druk op [Wijzigen] om de namen of fax- of telefoonnummers te bewerken.

Druk op image of image om het nummer dat u wilt afdrukken weer te geven en druk er dan op.

• Als u de naam wilt wijzigen, drukt u op [Naam]. Voer de nieuwe naam (maximaal 16 tekens) via het touchscreen in. Druk op [OK].
      • Als u het eerste fax- of telefoonnummer wilt opslaan, drukt u op [Adres 1]. Voer het nieuwe fax- of telefoonnummer in (maximaal 20 cijfers) via het touchscreen. Druk op [OK].
      • Als u het tweede fax- of telefoonnummer wilt wijzigen, drukt u op [Adres 2]. Voer het nieuwe fax- of telefoonnummer in (maximaal 20 cijfers) via het touchscreen. Druk op [OK].

Druk op [OK] om te beëindigen.

image

Als u een teken wilt wijzigen, drukt u op image of image om de cursor te plaatsen zodat het teken dat u wilt wijzigen wordt gemarkeerd, en drukt u vervolgens op image. Voer het nieuwe teken in.

• Als u nummers wilt verwijderen, drukt u op image of image om [Verwijder] weer te geven en drukt u er vervolgens op.
      • Selecteer de fax- of telefoonnummers die u wilt wissen door erop te drukken zodat er een vinkje bij staat, en druk vervolgens op [OK].
  3. Druk op image.