Home > Afdrukken > Afdrukken vanaf uw computer (Windows) > Foto's afdrukken (Windows)

Foto's afdrukken (Windows)

image
  1. Selecteer het afdrukcommando in uw toepassing.
  2. Selecteer Brother XXX-XXXX Printer (waarbij XXX-XXXX de naam is van uw model) en klik vervolgens op de knop afdrukeigenschappen of voorkeuren.
    Het venster van de printerdriver wordt weergegeven.
  3. Controleer of u de juiste media in de papierlade hebt geplaatst.
    BELANGRIJK
    • Gebruik Brother-papier voor de beste resultaten.
    • Wanneer u afdrukt op fotopapier, plaatst u een extra vel van hetzelfde fotopapier in de papierlade.
  4. Klik op het tabblad Normaal.
  5. Klik op de vervolgkeuzelijst Mediatype en selecteer vervolgens het type papier dat u gebruikt.
    BELANGRIJK

Om de beste afdrukkwaliteit te verkrijgen voor de instellingen die u hebt geselecteerd, moet u de optie Mediatype altijd instellen op het type papier dat u in de lade hebt geplaatst.

6. Klik op de keuzelijst Papierformaat en selecteer vervolgens uw papierformaat.
  7. Schakel indien nodig het selectievakje Zonder marges in.
  8. Voor Kleur / Grijstinten selecteert u Kleur.
  9. Selecteer in het veld Afdrukstand de optie Staand of Liggend om de afdrukstand in te stellen.
    image

Als uw toepassing een vergelijkbare instelling bevat, raden we u aan de afdrukstand via deze toepassing in te stellen.

10. Voer in het veld Aantal het gewenste aantal exemplaren (1-999) in.
  11. Wijzig indien nodig nog andere printerinstellingen.
  12. Klik op OK.
  13. Beëindig uw afdruktaak.