Home > Apparaat-instellingen > De instellingen van het apparaat vanaf het bedieningspaneel wijzigen > Algemene instellingen > De helderheid van de achtergrondverlichting op het LCD-scherm wijzigen

De helderheid van de achtergrondverlichting op het LCD-scherm wijzigen

Als u de LCD niet goed kunt lezen, kunt u de helderheidsinstelling wijzigen.

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om uw selecties te maken:
    1. Selecteer [Standaardinst.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [LCD-instell.]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Schermverlicht]. Druk op OK.
    4. Selecteer [Licht], [Normaal] of [Donker]. Druk op OK.
  3. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Standaardinst.]>[LCD instell. (LCD-instell.)]>[Schermverlicht].
  2. Druk op de optie [Licht], [Normaal] of [Donker].
  3. Druk op image.