Home > Mobiel/Web Connect > Brother Web Connect > Overzicht Brother Web Connect > De instellingen van de proxyserver configureren via het bedieningspaneel van het apparaat

De instellingen van de proxyserver configureren via het bedieningspaneel van het apparaat

Als uw netwerk een proxyserver gebruikt, moeten de volgende proxyservergegevens op het apparaat worden geconfigureerd:
  • Adres van proxyserver
  • Poortnummer
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Netwerk]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Web Connect-inst.]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Proxy-instell.]. Druk op OK.
    4. Selecteer [Proxy-verbinding]. Druk op OK.
    5. Selecteer [Aan]. Druk op OK.
    6. Selecteer de optie die u wilt instellen. Druk op OK.
    7. Voer de gegevens van de proxyserver in. Druk op OK.
  3. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[Web Connect-instellingen (Web Connect- instellingen)]>[Proxy-instell.]>[Proxy-verbinding].
  2. Druk op [Aan].
  3. Druk op de gewenste optie en voer de proxyservergegevens in.

Druk op [OK].

4. Druk op image.