Home > Scannen > Scannen met de scanknop op uw apparaat > Web Services voor scannen op uw netwerk (Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10) > Scannen met Web Services vanaf uw apparaat (Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10)

Scannen met Web Services vanaf uw apparaat (Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10)

Als u de driver voor scannen via Web Services hebt geïnstalleerd, hebt u toegang tot het scanmenu van Web Services op het LCD-scherm van uw Brother-apparaat.
  • Bepaalde tekens in de berichten op het LCD-scherm kunnen vervangen zijn door spaties indien de taalinstellingen van uw besturingssysteem en uw Brother-apparaat verschillend zijn.

• Als op het LCD-scherm een melding verschijnt dat er onvoldoende geheugen is, kiest u een kleiner formaat in het menu Papierformaat of een lagere resolutie in het menu Resolutie (dpi).

MFC-J4340DW

1. Plaats uw document.
  2. Druk op image (SCAN).
  3. Druk op image of image om uw selecties te maken:
    1. Selecteer [WS Scan]. Druk op OK.
    2. Selecteer het gewenste type scan. Druk op OK.
    3. Selecteer de computer waarnaar u de gegevens wilt verzenden. Druk op OK.
  4. Druk op Mono Start of Colour Start (Kleur Start).
    Het apparaat begint met scannen.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Plaats uw document.
  2. Druk op [Scannen]>[WS Scan].
  3. Druk op image of image om het gewenste scantype te selecteren en druk hier vervolgens op.
  4. Druk op image of image om de computer waarnaar u de gegevens wilt verzenden weer te geven en selecteer vervolgens de computernaam.
  5. Druk op [Start].
    Het apparaat begint met scannen.