PBX en doorverbinden

De standaardinstelling van [Tel lijn inst] op het apparaat is [Normaal], zodat u het apparaat op een standaard openbaar telefoonnetwerk (PSTN) kunt aansluiten. De meeste kantoren gebruiken echter een centraal telefoonsysteem oftewel een Private Branch Exchange (PBX). Uw apparaat kan op de meeste PBX-telefoonsystemen worden aangesloten. De oproepfunctie van het apparaat ondersteunt alleen TBR (Timed Break Recall). TBR werkt met de meeste PBX-systemen, zodat u toegang krijgt tot een buitenlijn of gesprekken naar een andere lijn kunt doorverbinden *1. Druk op [R] of de knop Tel/R om deze functie te gebruiken.

image

U kunt een druk op de knop [R] (of de knop Tel/R) programmeren als onderdeel van een nummer dat in het adresboek is opgeslagen. Hiervoor drukt u tijdens het programmeren van het adresboek eerst op [R] (of de knop Tel/R) (op het LCD verschijnt ‘!’), waarna u het telefoonnummer invoert. Hierdoor hoeft u niet telkens op [R] (of de knop Tel/R) te drukken voordat u een nummer via het adresboek kiest. Uw type telefoonlijn moet echter op het apparaat op PBX zijn ingesteld om deze programmering te gebruiken.

Niet beschikbaar in Duitsland