Home > Kopiëren > Kopieën sorteren

Kopieën sorteren

Meerdere kopieën sorteren. Pagina's worden gestapeld in de volgorde waarin ze worden ingevoerd, d.w.z.: 1, 2, 3 enzovoort.

MFC-J4340DW

1. Plaats uw document.
  2. Druk op image (COPY (KOPIE)).
  3. Voer het aantal exemplaren in met behulp van de kiestoetsen.
  4. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Stapel/Sorteer]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Sorteer]. Druk op OK.
  5. Druk op Mono Start of Colour Start (Kleur Start). Als u het document in de ADF hebt geplaatst, scant het apparaat het document en begint vervolgens met afdrukken.
  6. Als u de glasplaat gebruikt, herhaalt u de volgende stappen voor elke pagina van het document:
    • Plaats de volgende pagina op de glasplaat en druk vervolgens op image om de pagina te scannen.
    • Zodra alle pagina’s zijn gescand, drukt u op image om het afdrukken te starten.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Plaats uw document.
  2. Druk op image [Kopiëren].
  3. Voer het aantal exemplaren op een van de volgende manieren in:
    • Druk op het touchscreen op [-] of [+].
    • Druk op image om het toetsenbord op het touchscreen weer te geven en voer vervolgens het aantal exemplaren via het toetsenbord in. Druk op [OK].
  4. Druk op image[Opties]>[Stapel/Sorteer]>[Sorteer].
  5. Controleer de weergegeven lijst met geselecteerde instellingen en druk vervolgens op [OK].
  6. Wanneer u klaar bent met het wijzigen van de instellingen, drukt u op [Mono Start] of [Kleur Start]. Als u het document in de ADF hebt geplaatst, scant het apparaat het document en begint vervolgens met afdrukken.
  7. Als u de glasplaat gebruikt, herhaalt u de volgende stappen voor elke pagina van het document:
    • Plaats de volgende pagina op de glasplaat en druk vervolgens op [Doorgaan] om de pagina te scannen.
    • Wanneer alle pagina's zijn gescand, drukt u op [Voltooien].