Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Gebruik het draadloze netwerk > Uw apparaat voor een draadloos netwerk configureren met de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Uw apparaat voor een draadloos netwerk configureren met de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Als uw draadloze toegangspunt/router WPS (drukknopconfiguratie) ondersteunt, kunt u WPS gebruiken via het bedieningspaneel op het apparaat om de instellingen voor uw draadloze netwerk te configureren.

MFC-J4340DW

1. Druk op image.
  2. Druk op image of image om de optie [WPS/drukknop] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  3. Wanneer [WLAN inschakelen?] verschijnt, drukt u op image.
    De draadloze installatiewizard wordt gestart. Druk op image om te annuleren.
  4. Wanneer u via het LCD-scherm wordt gevraagd om WPS te starten, drukt u op de WPS-knop op uw draadloze toegangspunt/router. Druk vervolgens op image op het apparaat. Uw apparaat probeert automatisch verbinding te maken met uw draadloze netwerk.
Wanneer de verbinding met uw mobiele apparaat tot stand is gebracht, wordt [Verbonden] weergegeven.

De installatie van het draadloze netwerk is nu voltooid. Voor de installatie van de benodigde drivers en software voor het apparaat gaat u naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com.

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image [Instell.]>[Netwerk]>[WLAN(Wi-Fi)]>[WPS/drukknop].
  2. Wanneer [WLAN inschakelen?] verschijnt, drukt u op [Ja].
    De draadloze installatiewizard wordt gestart. Druk op [Nee] om te annuleren.
  3. Wanneer u via het touchscreen wordt gevraagd om WPS te starten, drukt u op de WPS-knop op uw draadloze toegangspunt/router. Druk vervolgens op [OK] op het apparaat. Uw apparaat probeert automatisch verbinding te maken met uw draadloze netwerk.
Als de verbinding van uw draadloze apparaat tot stand is gekomen, wordt [Verbonden] op het LCD-scherm weergegeven.

De installatie van het draadloze netwerk is nu voltooid. Voor de installatie van de benodigde drivers en software voor het apparaat gaat u naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com.