Home > Kennismaken met uw apparaat > Bediening van het touchscreen

Bediening van het touchscreen

Gerelateerde modellen:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW

Druk met uw vinger op image image of image image op de LCD om de apparaatopties weer te geven en te openen.

BELANGRIJK

Druk NOOIT op de LCD met een scherp voorwerp zoals een pen of stylus. Hierdoor kan het apparaat beschadigd raken.

OPMERKING
Raak de LCD NOOIT aan onmiddellijk nadat u het netsnoer in het stopcontact stak of het apparaat inschakelde. Dit kan resulteren in een fout.
image
Dit product maakt gebruik van het lettertype van ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD.