Home > Kennismaken met uw apparaat > Het Gereedscherm instellen

Het Gereedscherm instellen

Gerelateerde modellen:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW

U kunt het beginscherm wijzigen in het scherm [Scherm 1], [Scherm 2], [Scherm 3], [Snelkoppelingen 1], [Snelkoppelingen 2] of [Snelkoppelingen 3].

Wanneer het apparaat niet wordt gebruikt of u op image drukt, wordt het door u ingestelde scherm weer op het apparaat weergegeven.

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Standaardinst.]>[Scherminst.]>[Startscherm].
  2. Druk op image of image om de optie [Scherm 1], [Scherm 2], [Scherm 3], [Snelkoppelingen 1], [Snelkoppelingen 2] of [Snelkoppelingen 3] weer te geven en selecteer vervolgens de gewenste optie.
  3. Druk op image.
    Het nieuwe beginscherm wordt weergegeven.