Home > Afdrukken > Foto's rechtstreeks vanaf een USB-flashstation afdrukken > Belangrijke informatie over het afdrukken van foto's

Belangrijke informatie over het afdrukken van foto's

Gerelateerde modellen:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW

Uw apparaat is compatibel met beeldbestanden van moderne digitale camera's en USB-flashstations. Lees onderstaande punten om problemen met het afdrukken van foto's te vermijden:

• De extensie van het beeldbestand moet .JPG zijn (andere extensies voor beeldbestanden, zoals .JPEG, .TIF, .GIF etc., worden niet herkend).
  • Direct afdrukken van foto´s moet apart van het afdrukken van foto´s met de computer worden uitgevoerd. (Het is niet mogelijk om deze bewerkingen gelijktijdig uit te voeren.)
  • Het apparaat kan maximaal 999 bestanden lezen *1 op een USB-flashstation.

Let op het volgende:

• Als u een indexvel of afbeelding afdrukt, zal het apparaat alle geldige afbeeldingen afdrukken, zelfs als een of meer afbeeldingen beschadigd zijn. Beschadigde afbeeldingen worden niet afgedrukt.
  • Deze machine ondersteunt USB-flashstations die door Windows zijn geformatteerd.

Ook de map op een USB-flashstation wordt meegeteld.