Home > Faxen > Faxen ontvangen > De paginagrootte van een te grote inkomende fax verkleinen

De paginagrootte van een te grote inkomende fax verkleinen

Wanneer de functie [Auto reductie (Autoreductie)] op [Aan] is ingesteld, worden binnenkomende faxpagina's die te groot zijn aangepast aan het formaat van uw papier. Het apparaat berekent het verkleiningspercentage aan de hand van het paginaformaat van de fax en de opgegeven instelling van het papierformaat.

MFC-J4340DW

1. Druk op Settings (Instellingen).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Fax]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Ontvangstmenu]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Auto reductie (Autoreductie)]. Druk op OK.
    4. Selecteer [Aan] (of [Uit]). Druk op OK.
  3. Druk op Stop/Exit (Stop/Eindigen).

MFC-J4440DW/MFC-J4540DW

1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Ontvangstmenu]>[Auto reductie].
  2. Druk op [Aan] (of [Uit]).
  3. Druk op image.