Home > Mobiel/Web Connect > Brother Web Connect > Een document met behulp van Brother Web Connect downloaden en opslaan vanaf een extern geheugenapparaat

Een document met behulp van Brother Web Connect downloaden en opslaan vanaf een extern geheugenapparaat

Gerelateerde modellen:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW
U kunt JPEG-, PDF- en Microsoft Office-bestanden downloaden van een service en deze rechtstreeks opslaan op media die op het apparaat zijn aangesloten. Documenten die andere gebruikers naar hun eigen accounts hebben geüpload om die te delen, kunnen ook naar uw apparaat worden gedownload als u gerechtigd bent om deze documenten weer te geven.
  • Controleer of er voldoende ruimte beschikbaar is op uw USB-flashstation.
  • Als u documenten van andere gebruikers wilt downloaden, moet u gerechtigd zijn om de desbetreffende albums of documenten weer te geven.
  • Gedownloade bestanden krijgen een naam die op de huidige datum is gebaseerd. De eerste afbeelding die op 1 juli wordt opgeslagen, krijgt bijvoorbeeld de naam 07010001.jpg. De datumnotatie voor de bestandsnaam is ook afhankelijk van de regio-instelling.
  • Afbeeldingen worden opgeslagen in de map “BROTHER”, die u kunt vinden op het hoofdniveau van het medium.
BELANGRIJK
U mag het USB-flashstation NIET verwijderen zolang er een melding op het LCD-scherm staat. Anders kunnen het USB-flashstation of de daarop opgeslagen gegevens beschadigd raken.
  1. Plaats een USB-flashstation in uw apparaat.
    Het LCD-scherm verandert automatisch.
  2. Druk op [Web].
    image
    • Als op het LCD-scherm van het apparaat informatie over de internetverbinding wordt weergegeven, leest u de informatie en drukt u op [OK].
    • Op het LCD-scherm worden af en toe updates of aankondigingen over Brother Web Connect-functies weergegeven. Lees de informatie en druk dan op [OK].
  3. Druk op image of image om de service weer te geven die de host is van het document dat u wilt downloaden.

Druk op de naam van de service.

4. Druk op image of image om uw accountnaam weer te geven en druk er dan op. Als het scherm voor het invoeren van de pincode wordt weergegeven, voert u de viercijferige pincode in en drukt u op [OK].
  5. Druk op image of image om [Download: Media] weer te geven.
    Druk op [Download: Media].
  6. Volg de aanwijzingen op het scherm om deze bewerking te voltooien.
    image
    • Een album is een collectie documenten. Welke term in de praktijk wordt gebruikt, is echter afhankelijk van de gebruikte service. Bij gebruik van Evernote® moet u bijvoorbeeld eerst het notitieboek en vervolgens de notitie selecteren.
    • Bij bepaalde services hoeven documenten niet in albums te worden opgeslagen. Selecteer [Ongsrt. Best. Bek.] als u documenten wilt selecteren die niet in albums zijn opgeslagen.