Home > Mobiel/Web Connect > Brother Web Connect > Documenten downloaden en afdrukken met Brother Web Connect > Brother CreativeCenter-sjablonen downloaden en afdrukken

Brother CreativeCenter-sjablonen downloaden en afdrukken

Gerelateerde modellen:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW

Brother CreativeCenter is niet in alle landen beschikbaar.

1. Druk op image of image om [Apps] weer te geven.
    Druk op [Apps].
    image
    • Als op het LCD-scherm van het apparaat informatie over de internetverbinding wordt weergegeven, leest u de informatie en drukt u vervolgens op [OK].
    • Op het LCD-scherm worden af en toe updates of aankondigingen over Brother Web Connect-functies weergegeven. Lees de informatie en druk dan op [OK].
  2. Druk op image of image om [Afdr van "CreativeCenter"-sjablonen] weer te geven.
    Druk op [Afdr van "CreativeCenter"-sjablonen].
  3. Druk op image of image om de gewenste categorie weer te geven en druk erop.
  4. Selecteer het gewenste bestand. Voer het aantal kopieën in dat u wilt afdrukken en druk dan op [OK]. Herhaal deze stap tot u alle bestanden hebt geselecteerd die u wilt afdrukken.
  5. Druk wanneer u klaar bent op [OK].
    image
    Als op het LCD-scherm van het apparaat informatie over de aanbevolen afdrukinstellingen wordt weergegeven, leest u de informatie en drukt u op [OK].
  6. Volg de aanwijzingen op het scherm om deze bewerking te voltooien.