Functietabellen (Touchscreen modellen van 2,7” (67,5 mm))

Gerelateerde modellen:MFC‑J4440DW / MFC‑J4540DW

image [Fax]

(Wanneer [Faxvoorbeeld] is ingesteld op [Uit])

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Omschrijvingen

Pauze

-

Wanneer u een fax- of telefoonnummer invoert op het bedieningspaneel, wordt Pauze weergegeven op het LCD-scherm. Druk op Pauze wanneer u een vertraging wilt invoeren wanneer u nummers kiest, voor bijvoorbeeld toegangscodes en nummers van creditcards. U kunt ook een pauze opslaan wanneer u een adres instelt.

Telefoon / R

-

-

Tel wijzigt in R wanneer PBX is geselecteerd als het type telefoonlijn. U kunt R gebruiken om toegang te krijgen tot een buitenlijn of om een oproep door te verbinden naar een ander toestel wanneer u met een PBX bent verbonden.

Adresboek

image

(Zoeken:)

-

Als LDAP is uitgeschakeld, wordt in het lokale adresboek gezocht.

Als LDAP is ingeschakeld, wordt in het lokale adresboek en op de LDAP-server gezocht.

Detail

(Verschijnt uitsluitend wanneer LDAP aan staat.)

Hiermee wordt uitgebreide informatie over het geselecteerde adres weergegeven.

Bewerken

-

Hiermee kunt u nummers in het adresboek opslaan, wijzigen en verwijderen en nummers voor groepsverzending instellen.

(Selecteer adresboek)

Toepassen

Hiermee wordt het verzenden van een fax vanuit het adresboek gestart.

Oproep historie (Oproep- overzicht)

Herkies

-

Bel het laatste nummer dat u belde opnieuw.

Uitg. gesprek

Toepassen

Selecteer een nummer uit de geschiedenis van uitgaande oproepen en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Bewerken

Overzicht beller-id

Toepassen

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Bewerken

image

(Opties)

Faxresolutie

-

Hiermee stelt u de resolutie voor uitgaande faxen in.

Contrast

-

Hiermee kunt u het contrast instellen.

Scanformaat glas (Scanformaatglas)

-

Stemt het scangebied van de glasplaat af op het documentformaat.

Rondsturen

Nummer toevoegen (Num toevoeg.)

Hiermee kunt u hetzelfde faxbericht naar meerdere faxnummers tegelijk verzenden.

Voorbeeld

-

Hiermee kunt u een faxbericht eerst bekijken voordat u het verzendt.

Kleurinstelling

-

Stel in of de faxen in zwart-wit of kleur worden verzonden.

Tijdklok

Tijdklok

Hiermee stelt u het tijdstip in waarop uitgestelde faxen worden verzonden.

Tijd inst.

Verzamelen

-

Hiermee worden de uitgestelde faxen naar hetzelfde faxnummer samengevoegd en op een bepaald tijdstip in één keer verzonden.

Direct Verzend

-

Hiermee wordt een fax niet in het geheugen opgeslagen, maar direct verzonden.

Internationaal

-

Schakel deze functie in als u problemen ondervindt met het verzenden van faxen naar het buitenland.

Oproephist.

Herkies

Bel het laatste nummer dat u belde opnieuw.

Uitg. gesprek

Selecteer een nummer uit de geschiedenis van uitgaande oproepen en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Overzicht beller-id

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Adresboek

image

(Zoeken:)

Als LDAP is uitgeschakeld, wordt in het lokale adresboek gezocht.

Als LDAP is ingeschakeld, wordt in het lokale adresboek en op de LDAP-server gezocht.

Bewerken

Hiermee kunt u nummers in het adresboek opslaan, wijzigen en verwijderen en nummers voor groepsverzending instellen.

Nieuwe standaard

-

Hiermee kunt u uw instellingen als de standaardinstellingen opslaan.

Fabrieksinstellingen

-

Hiermee worden alle fabrieksinstellingen hersteld.

Opslaan als snelk.

-

-

Hiermee kunt u de huidige instellingen als snelkoppeling opslaan.

(Wanneer [Faxvoorbeeld] is ingesteld op [Aan])

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Omschrijvingen

Faxen verzenden

Pauze

-

-

Wanneer u een fax- of telefoonnummer invoert op het bedieningspaneel, wordt Pauze weergegeven op het LCD-scherm. Druk op Pauze wanneer u een vertraging wilt invoeren wanneer u nummers kiest, voor bijvoorbeeld toegangscodes en nummers van creditcards. U kunt ook een pauze opslaan wanneer u een adres instelt.

Telefoon / R

-

-

Tel wijzigt in R wanneer PBX is geselecteerd als het type telefoonlijn. U kunt R gebruiken om toegang te krijgen tot een buitenlijn of om een oproep door te verbinden naar een ander toestel wanneer u met een PBX bent verbonden.

Adresboek

image

(Zoeken:)

-

Als LDAP is uitgeschakeld, wordt in het lokale adresboek gezocht.

Als LDAP is ingeschakeld, wordt in het lokale adresboek en op de LDAP-server gezocht.

Detail

(Verschijnt uitsluitend wanneer LDAP aan staat.)

Hiermee wordt uitgebreide informatie over het geselecteerde adres weergegeven.

Bewerken

-

Hiermee kunt u nummers in het adresboek opslaan, wijzigen en verwijderen en nummers voor groepsverzending instellen.

(Selecteer adresboek)

Toepassen

Hiermee wordt het verzenden van een fax vanuit het adresboek gestart.

Oproep historie (Oproep- overzicht)

Herkies

-

Bel het laatste nummer dat u belde opnieuw.

Uitg. gesprek

Toepassen

Selecteer een nummer uit de geschiedenis van uitgaande oproepen en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Bewerken

Overzicht beller-id

Toepassen

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Bewerken

image

(Opties)

Faxresolutie

-

Hiermee stelt u de resolutie voor uitgaande faxen in.

Contrast

-

Hiermee kunt u het contrast instellen.

Scanformaat glas (Scanformaatglas)

-

Stemt het scangebied van de glasplaat af op het documentformaat.

Rondsturen

Nummer toevoegen (Num toevoeg.)

Hiermee kunt u hetzelfde faxbericht naar meerdere faxnummers tegelijk verzenden.

Voorbeeld

-

Hiermee kunt u een faxbericht eerst bekijken voordat u het verzendt.

Kleurinstelling

-

Stel in of de faxen in zwart-wit of kleur worden verzonden.

Tijdklok

Tijdklok

Hiermee stelt u het tijdstip in waarop uitgestelde faxen worden verzonden.

Tijd inst.

Verzamelen

-

Hiermee worden de uitgestelde faxen naar hetzelfde faxnummer samengevoegd en op een bepaald tijdstip in één keer verzonden.

Direct Verzend

-

Hiermee wordt een fax niet in het geheugen opgeslagen, maar direct verzonden.

Internationaal

-

Schakel deze functie in als u problemen ondervindt met het verzenden van faxen naar het buitenland.

Oproephist.

Herkies

Bel het laatste nummer dat u belde opnieuw.

Uitg. gesprek

Selecteer een nummer uit de geschiedenis van uitgaande oproepen en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Overzicht beller-id

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Adresboek

image

(Zoeken:)

Als LDAP is uitgeschakeld, wordt in het lokale adresboek gezocht.

Als LDAP is ingeschakeld, wordt in het lokale adresboek en op de LDAP-server gezocht.

Bewerken

Hiermee kunt u nummers in het adresboek opslaan, wijzigen en verwijderen en nummers voor groepsverzending instellen.

Nieuwe standaard

-

Hiermee kunt u uw instellingen als de standaardinstellingen opslaan.

Fabrieksinstellingen

-

Hiermee worden alle fabrieksinstellingen hersteld.

Opslaan als snelk.

-

-

Hiermee kunt u de huidige instellingen als snelkoppeling opslaan.

Ontvangen faxen

Afdr./verw.

Alles afdrukken (nieuwe faxen)

-

Hiermee worden de nieuw ontvangen faxen afgedrukt.

Alles afdrukken (oude faxen)

-

Hiermee worden de faxen die eerder zijn ontvangen afgedrukt.

Alles verwijderen (nwe fax)

-

Hiermee worden de nieuw ontvangen faxen verwijderd.

Alles verwijderen (oude faxen)

-

Hiermee worden de oude ontvangen faxen verwijderd.

Adresboek

image

(Zoeken:)

-

-

Als LDAP is uitgeschakeld, wordt in het lokale adresboek gezocht.

Als LDAP is ingeschakeld, wordt in het lokale adresboek en op de LDAP-server gezocht.

Detail

(Verschijnt uitsluitend wanneer LDAP aan staat.)

-

Hiermee wordt uitgebreide informatie over het geselecteerde adres weergegeven.

Bewerken

-

-

Hiermee kunt u nummers in het adresboek opslaan, wijzigen en verwijderen en nummers voor groepsverzending instellen.

(Selecteer adresboek)

Toepassen

-

Hiermee wordt het verzenden van een fax vanuit het adresboek gestart.

Oproep historie (Oproep- overzicht)

Herkies

-

-

Bel het laatste nummer dat u belde opnieuw.

Uitg. gesprek

Toepassen

-

Selecteer een nummer uit de geschiedenis van uitgaande oproepen en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Bewerken

-

Overzicht beller-id

Toepassen

-

Selecteer een nummer uit de nummerweergavegeschiedenis en verzend er vervolgens een fax naar, voeg het aan het adresboek toe of wis het.

Bewerken

-

image [Kopiëren]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Omschrijvingen

Opslaan als snelk.

-

-

Hiermee kunt u de huidige instellingen als snelkoppeling opslaan.

image

(Opties)

Kwaliteit

-

Hiermee selecteert u de kopieerresolutie voor uw documenttype.

Ladeselectie

(MFC-J4540DW)

-

Hiermee kiest u de lade die voor de kopieermodus moet worden gebruikt.

Papiersoort

-

Selecteer de papiersoort die overeenkomt met het papier in de lade.

Papierform. (Papierformaat)

-

Selecteer het papierformaat dat overeenkomt met het papier in de lade.

Vergr./verklein

100%

-

Vergroten

Selecteer een vergrotingspercentage voor de volgende kopie.

Verkleinen

Selecteer een verkleiningspercentage voor de volgende kopie.

Aanp. aan pag.

Hiermee past u het kopieerformaat aan het ingestelde papierformaat aan.

Aangepast(25-400%) (Aangepast (25-400%))

Voer een vergrotings- of verkleiningspercentage in.

Dichtheid

-

Hiermee kunt u de dichtheid instellen.

Achtergr.kleur verwijderen

Instellingen zwart kop.

Wijzig de hoeveelheid achtergrondkleur die wordt verwijderd.

Instellingen kleur kop.

2-zijdige kopie

-

Hiermee schakelt u 2-zijdig kopiëren in of uit en selecteert u omslaan over lange zijde of over korte zijde.

Stapel/Sorteer

-

Selecteer deze optie om meerdere kopieën te stapelen of sorteren.

Paginalay-out (Pagina lay-out)

-

Hiermee kunt u N-in-1, 2 op 1 (id) of posterkopieën maken.

Autom. recht

-

Hiermee corrigeert u scheefstand van kopieën.

Geavanceerde instellingen

-

Hiermee selecteert u geavanceerde kopieerinstellingen.

Nieuwe standaard

-

Hiermee kunt u uw instellingen als de standaardinstellingen opslaan.

Fabrieksinstellingen

-

Hiermee worden alle fabrieksinstellingen hersteld.

image [Scannen]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Omschrijvingen

naar media

(Wanneer een USB-flashstation is geplaatst)

Overige acties Scannen naar

-

-

Hiermee kunt u zonder tussenkomst van een computer documenten scannen en vervolgens rechtstreeks opslaan op een USB-flashstation.

image

(Opties)

-

-

Opslaan als snelk.

-

-

naar Mijn map

-

-

-

Hiermee kunt u scangegevens verzenden naar uw map op de CIFS-server op uw lokale netwerk of het internet.

naar computer

naar bestand

Overige acties Scannen naar

-

Hiermee kunt u documenten naar een map op uw computer scannen en opslaan.

(Selecteer USB of pc)

image

(Opties)

Opslaan als snelk.

naar OCR

Overige acties Scannen naar

-

Hiermee kunt u gescande documenten naar een bewerkbaar tekstbestand converteren.

(Selecteer USB of pc)

image

(Opties)

Opslaan als snelk.

naar afbeelding

Overige acties Scannen naar

-

Hiermee kunt u foto's of afbeeldingen naar uw grafische toepassingen scannen.

(Selecteer USB of pc)

image

(Opties)

Opslaan als snelk.

naar e-mail

Overige acties Scannen naar

-

Hiermee verzendt u een gescand document als e-mailbijlage.

(Selecteer USB of pc)

image

(Opties)

Opslaan als snelk.

naar FTP/SFTP

Overige acties Scannen naar

-

-

Hiermee kunt u documenten rechtstreeks naar een FTP-/SFTP-server scannen.

(Selecteer profielnaam)

image

(Opties)

-

Opslaan als snelk.

-

naar netwerk

Overige acties Scannen naar

-

-

Hiermee kunt u documenten rechtstreeks naar een CIFS-server op uw lokale netwerk scannen.

(Selecteer profielnaam)

image

(Opties)

-

Opslaan als snelk.

-

naar SharePoint

Overige acties Scannen naar

-

-

Hiermee kunt u documenten rechtstreeks naar een SharePoint-server scannen.

(Selecteer profielnaam)

image

(Opties)

-

Opslaan als snelk.

-

naar web

-

-

-

Hiermee kunt u de gescande gegevens naar een internetservice laden.

WS Scan

(Verschijnt na installatie van een webservicescanner, die wordt weergegeven in de netwerkverkenner op uw computer.)

Overige acties Scannen naar

-

-

Hiermee scant u gegevens met het Web Service-protocol.

Scannen

-

-

Scan vr e-mail (Scannen vr e-mail)

-

-

Scan vr fax (Scannen voor faxen)

-

-

Scan vr afdr. (Scannen voor afdr.)

-

-

image [Web]

Niveau 1

Omschrijvingen

Web

Hiermee kunt u het Brother-apparaat met een internetservice verbinden.

image [Apps]

Niveau 1

Omschrijvingen

Apps

Hiermee maakt het apparaat verbinding met de Brother Apps-service.

image [USB]

Niveau 3

Niveau 4

Niveau 5

Niveau 6

Omschrijvingen

JPEG afdruk

Selecteer bestanden

OK

image

(Afdrukinstell.)

Met deze opties kunt u uw foto's aanpassen.

Alles afdr. (Alles pr)

-

U kunt alle foto's op uw USB-flashstation afdrukken.

Afdrukken van index (Index afdrukken)

Indexvel afdrukken (Index afdrukken)

image

(Afdrukinstell.)

Hiermee drukt u een pagina met miniaturen af.

Foto's afdrukken

image

(Afdrukinstell.)

U kunt foto's afdrukken door de indexnummers te kiezen.

Scan nr media (Scannen naar media)

-

-

-

Hiermee kunt u documenten naar een USB-flashstation scannen.

Web

-

-

-

Hiermee kunt u het Brother-apparaat met een internetservice verbinden.

image [Download software]

Niveau 1

Omschrijvingen

Download software

Hiermee geeft u informatie weer over het downloaden en installeren van software voor mobiele apparaten en computers.

image [Printkop reinigen]

Niveau 1

Omschrijvingen

Printkop reinigen

Hiermee reinigt u de printkop volgens de instructies op het LCD-scherm.

image [Snelk.]

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Omschrijvingen

image

(Opslaan als snelk.)

Kopiëren

-

Hiermee wijzigt u de instellingen in de kopieeropties.

Fax

-

Hiermee wijzigt u de instellingen in de faxopties.

Scannen

naar computer(bestand)

Hiermee kunt u documenten naar een map op uw computer scannen en opslaan.

naar computer(OCR)

Hiermee kunt u gescande documenten naar een bewerkbaar tekstbestand converteren.

naar computer(beeld)

Hiermee kunt u foto's of afbeeldingen naar uw grafische toepassingen scannen.

naar computer(e-mail)

Hiermee verzendt u een gescand document als e-mailbijlage.

naar media

Hiermee kunt u zonder tussenkomst van een computer documenten scannen en vervolgens rechtstreeks opslaan op een USB-flashstation.

naar netwerk

Hiermee kunt u scangegevens verzenden naar een CIFS-server op uw lokale netwerk of het internet.

naar FTP/SFTP

Hiermee kunt u gescande gegevens via FTP/SFTP verzenden.

naar SharePoint

Hiermee kunt u gescande gegevens naar een SharePoint-server verzenden.

Web

-

Hiermee kunt u het Brother-apparaat met een internetservice verbinden.

Apps

-

Hiermee maakt het apparaat verbinding met de Brother Apps-service.

Deze lijst verschijnt als u 2 seconden op een snelkoppelingspictogram drukt.

Naamwijz (Naam wijzigen)

-

Hiermee wijzigt u de naam van de snelkoppeling.

Bewerken

-

Hiermee kunt u de snelkoppelingsinstellingen wijzigen.

Verwijder

-

Hiermee verwijdert u de snelkoppeling.

Kaart/NFC registreren

-

Hiermee wijst u een snelkoppeling toe aan een chipkaart.

Kaart/NFC verwijderen

-

Hiermee verwijdert u een snelkoppeling van een chipkaart.

image

(Bew./verw.)

(Selecteer snelkoppelingknop.)

Naamwijz (Naam wijzigen)

Hiermee wijzigt u de naam van de snelkoppeling.

Bewerken

Hiermee kunt u de snelkoppelingsinstellingen wijzigen.

Verwijder

Hiermee verwijdert u de snelkoppeling.

Kaart/NFC registreren

Hiermee wijst u een snelkoppeling toe aan een chipkaart.

Kaart/NFC verwijderen

Hiermee verwijdert u een snelkoppeling van een chipkaart.

image [Inkt]

Niveau 2

Niveau 3

Omschrijvingen

Inktvolume

-

Geeft aan hoeveel inkt er nog beschikbaar is.

Inktcartridgemodel

-

Hiermee controleert u de nummers van de inktcartridges.

Afdrukkwaliteit verbeteren (Verbeter afdrukkwaliteit)

Contr. afdrukkwaliteit

Hiermee kunt u de afdrukkwaliteit, uitlijning en papierinvoer controleren en verbeteren volgens de aanwijzingen op het LCD-scherm.

Instel kantlijn

Corr. papierinvoer

Printkop reinigen

Alleen zwart

Hiermee reinigt u de printkop volgens de instructies op het LCD-scherm.

Alleen kleur (Alleen kleur)

Alle inkt (Allen)

Afdrukopties

Verminder vlekken

Hiermee voorkomt u vlekken op het papier of papierstoringen tijdens het afdrukken.

Afdruk verbet.

Hiermee verbetert u de afdrukkwaliteit en gaat u onscherpe afdrukken tegen.

Controle inktcartridge

-

Hiermee bekijkt u de gegevens van de inktcartridges.

image Wi-Fi-instellingen

Niveau 2

Omschrijvingen

Wi-Fi-netwerk vinden

Configureer uw draadloze netwerkinstellingen handmatig.

WPS/drukknop

U kunt uw draadloze netwerkinstellingen eenvoudig configureren met één druk op de knop.

Wanneer u een USB-flashstation in de USB-sleuf hebt geplaatst.

Niveau 1

Omschrijvingen

JPEG afdruk

Hiermee selecteert u het fotomenu.

Scan nr media (Scannen naar media)

Hiermee scant u documenten en brengt u ze over naar een medium.

Web

Hiermee kunt u het Brother-apparaat met een internetservice verbinden.