Home > Faxen > Voicehandelingen en faxnummers > Voicehandelingen > Een telefoongesprek aannemen in de ontvangstmodus Fax/Telefoon

Een telefoongesprek aannemen in de ontvangstmodus Fax/Telefoon

Als het apparaat in de Fax/Telefoon-modus staat, wordt het dubbele belsignaal (een pseudo/dubbel belsignaal) gebruikt om aan te geven dat het een normaal telefoontje betreft.

Neem de hoorn van het externe toestel van de haak als u zich bij het apparaat bevindt en druk vervolgens op de knop Tel/R of [Ophalen] om het gesprek te beantwoorden.

Als u de oproep aanneemt op een tweede toestel *1, neemt u de hoorn van de haak tijdens het dubbele belsignaal en drukt u vervolgens op #51 tussen de belsignalen in. Als er niemand aan de lijn is of als iemand u een fax wil zenden, stuurt u de oproep terug naar het apparaat door op *51 te drukken.

Niet beschikbaar in Duitsland