Hem > Fax > Sända ett fax > Lägg till ett försättsblad till ditt fax

Lägg till ett försättsblad till ditt fax

Relaterade modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Du kan lägga till ett försättsblad till nästa fax eller alla utgående fax.
  • Den här funktionen fungerar bara om du har ställt in ett stations-ID.
  • Försättsbladet inkluderar ditt stations-ID, ett meddelande och namnet som lagrats i adressboken.
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Tryck på image [Fax].
    image
    Om alternativet för förhandsgranskning av fax är inställd på [], trycker du påimage[Fax]>[Skickar fax].
  3. Tryck på image[Alternativ]>[Försättsblads- inställn.]>[Försättsbladsinst].
  4. Tryck på [].
  5. Tryck på [Försättsb.Medd].
  6. Svep upp eller ner eller tryck på image eller image för att välja den kommentar du vill använda och tryck sedan på kommentaren.
    Tryck på image.
  7. Tryck på [OK]. (Om knappen [OK] visas.)
  8. Ange faxnumret.
  9. Tryck på [Fax start].
Försättsbladet läggs till i nästa fax. Ställ in dessa inställningar som ny standard, om du vill lägga till försättsbladet i alla utgående fax.