Hem > Fax > Sända ett fax > Lägg till ett försättsblad till ditt fax > Skapa ett meddelande för försättsbladet

Skapa ett meddelande för försättsbladet

Relaterade modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Skapa upp till två egna meddelanden för försättsblad som du vill skriva på utgående fax.
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Sändning]>[Försättsb.Medd].
  2. Tryck på [5.] eller [6.] för att lagra ditt anpassade meddelande.
  3. Ange meddelande för försättsblad på LCD-skärmen. Tryck på [OK].
    Tryck på image för att välja siffror, bokstäver eller specialtecken.
  4. Tryck på image.