Vidaresända gruppsändning från din dator

Relaterade modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Använda funktionen vidaresänd gruppsändning för att skicka e-post från din dator till en vanlig faxmaskin.

• Vissa e-postprogram stödjer inte sändning av e-post till flera faxnummer. Om ditt e-postprogram inte stöder funktionen för flera faxnummer kan du endast vidaresända till en faxmaskin i taget.

image
    1. Internet
  • Bekräfta att kryssrutorna POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient) och SMTP Server (SMTP-server) är markerade i Webbaserad hantering. Om kryssrutorna POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient) och SMTP Server (SMTP-server) inte är markerade markerar du kryssrutorna POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient) och SMTP Server (SMTP-server). Klicka på Submit (Skicka) och starta sedan om maskinen.

Om du sänder e-post till en vanlig faxmaskin, kommer metoden att mata in faxmaskinens faxnummer att vara olika beroende på vilket e-postprogram som du använder.

1. Skapa ett nytt e-postmeddelande i ditt e-postprogram och skriv in e-postadressen till vidaresändningsmaskinen och faxnummer till den första faxmaskinen i rutan TILL.
    Det här är ett exempel på hur du anger e-postadressen och faxnumret:
    image
    image

I Microsoft Outlook, måste adressinformationen anges i adressboken på följande sätt:

Namn: fax#123456789

E-postadress: UKFAX@brother.co.uk

2. Skriv in e-postadressen till vidaresändningsmaskinen och faxnummer till den första faxmaskinen i rutan "TILL".
  3. Sänd e-posten.