Vidaresändning från Brother-maskinen

Relaterade modeller:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Använd funktionen vidaresänd gruppsändning för att skicka ett e-postmeddelande från din maskin till en vanlig faxmaskin.

Bekräfta att kryssrutorna POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient) och SMTP Server (SMTP-server) är markerade i Webbaserad hantering. Om kryssrutorna POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient) och SMTP Server (SMTP-server) inte är markerade markerar du kryssrutorna POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient) och SMTP Server (SMTP-server). Klicka på Submit (Skicka) och starta sedan om maskinen.

image
  1. Internet

I detta exempel är din maskins e-postadress FAX@brother.com och du vill sända ett dokument från den till en standardfaxmaskin i England med e-postadressen UKFAX@brother.co.uk, och du vill att din maskin ska sända dokumentet via en vanlig telefonlinje.

1. Ladda dokumentet.
  2. Gör något av följande:
    • Om alternativet för förhandsgranskning av fax är inställd på [Av], trycker du på [Fax].

• Om alternativet för förhandsgranskning av fax är inställd på [], trycker du på [Fax] och trycker sedan på [Skickar fax].
  3. Tryck på image[Alternativ].
  4. Bläddra upp eller ner eller tryck på image eller image för att visa alternativet [Gruppsändning].
  5. Tryck på [Gruppsändning].
  6. Tryck på [Lägg till nr.].
  7. Du kan lägga till e-postadresser till gruppsändningen på följande sätt:
    • Tryck på [Lägg till nr.] och på image, ange e-postadressen och tryck på [OK].
    • Tryck på [Lägg till från adressbok]. Tryck på kryssrutan för de e-postadresser som du vill lägga till i gruppsändningen. När du har valt alla önskade e-postadresser trycker du på [OK].
    • Tryck på [Sök i adressbok]. Ange namnet eller den första bokstaven i namnet och tryck på [OK]. Sökresultaten kommer att visas. Tryck på namnet och tryck sedan på den e-postadress som du vill lägga till i gruppsändningen.
    Det här är ett exempel på hur du anger e-postadressen och telefonnumret:
    image
    Tryck på [OK] när du har skrivit in alla faxnummer.
  8. Tryck på [Fax start].