Hem > Rutinunderhåll > Kontrollera den återstående livslängden för delen

Kontrollera den återstående livslängden för delen

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Tryck på Menu (Meny).
  2. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Maskininform.]. Tryck på OK.
    2. Välj [Dellivslängd]. Tryck på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja den del av maskinen som du vill kontrollera och tryck sedan på OK.
    Ungefärlig återstående livslängd visas på LCD-skärmen.
  4. Tryck på Stop/Exit (Avbryt/avsluta).

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Maskininform.]>[Dellivslängd].
  2. Tryck på den maskindel du vill kontrollera.
    Ungefärlig återstående livslängd visas på LCD-skärmen.
  3. Tryck på image.
    image
    Tryck på image på LCD-skärmen för att visa ungefärlig återstående livslängd på tonerkassetten.