Aktivera inställningslås

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Tryck på Menu (Meny).
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Allmän inställ] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Inställn.lås] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på OK när [] visas på LCD-skärmen.
  5. Ange det nuvarande fyrsiffriga lösenordet.
  6. Tryck på OK.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ]>[Inställn.lås]>[Lås Av⇒På].
  2. Ange det nuvarande fyrsiffriga lösenordet.
  3. Tryck på [OK].
image
Om du vill stänga av inställningslåset trycker du på image på LCD-skärmen och anger aktuellt fyrsiffrigt lösenord och trycker sedan på [OK].