Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använd Wi-Fi Direct® > Konfigurera ditt Wi-Fi Direct-nätverk manuellt

Konfigurera ditt Wi-Fi Direct-nätverk manuellt

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

Om din mobilenhet inte har stöd för Wi-Fi Direct eller WPS måste du konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk manuellt.
image
När skrivaren mottar en Wi-Fi Direct-begäran från din mobila enhet visas meddelandet [Anslut?] på LCD-skärmen. Välj OK för att ansluta.
  1. Tryck på Menu (Meny).
  2. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Nätverk] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Wi-Fi Direct] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Manuell] och tryck sedan på OK.
  5. När [Wi-Fi Direct på?] visas väljer du On (På).
  6. Maskinen kommer att visa SSID-namn och lösenord. Gå till inställningssidan för det trådlösa nätverket på din mobila enhet och ange SSID-namn och sedan lösenordet.
  7. Om din mobila enhet är korrekt ansluten visas [Ansluten] på maskinens LCD-skärm. Du har slutfört inställningen av Wi-Fi Direct-nätverket.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

Konfigurera Wi-Fi Direct-inställningarna från skrivarens kontrollpanel:
image
När skrivaren mottar en Wi-Fi Direct-begäran från din mobila enhet visas meddelandet [Begäran om Wi-Fi Direct-anslutning mottogs. Tryck [OK] för att ansluta.] på LCD-skärmen. Tryck på [OK] för att ansluta.
  1. Tryck på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[Wi-Fi Direct]>[Manuell].
  2. Maskinen visar SSID (nätverksnamnet) och lösenordet (nätverksnyckeln). Gå till den mobila enhetens inställningsskärm för trådlösa nätverk, välj SSID och ange därefter lösenordet.
  3. När din mobila enhet är korrekt ansluten visas [Ansluten] på skrivarens LCD-skärm.