Ställ in datum och tid

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Tryck på Menu (Meny).
  2. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Grundinställn.]. Tryck på OK.
    2. Välj [Datum och tid]. Tryck på OK.
    3. Välj [Datum och tid]. Tryck på OK.
  3. Tryck på image eller image på kontrollpanelen för att ange de två sista siffrorna i årtalet. Tryck på OK. Upprepa dessa steg för att ställa in månaden och dagen.
  4. Tryck på image eller image för att visa alternativet [12t klocka] eller [24t klocka] och tryck sedan på OK.
  5. Gör något av följande:
    • Om du valde [12t klocka] som formatet i inställningen [Datum och tid], trycker du på image eller image för att ställa in tiden. Tryck på OK. Upprepa dessa steg för att ställa in minuten.

Tryck på image eller image för att visa alternativet [AM] eller [PM] och tryck sedan på OK.

• Om du valde [24t klocka] som formatet i inställningen [Datum och tid], trycker du på image eller image för att ställa in tiden. Tryck på OK. Upprepa dessa steg för att ställa in minuten.

(Skriv till exempel 19:45 för kvart i åtta på kvällen.)

6. Tryck på Stop/Exit (Avbryt/avsluta).

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Grundinställn.]>[Datum och tid]>[Datum].
  2. Ange de två sista siffrorna i årtalet genom att använda LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].
  3. Ange de två siffrorna för månaden genom att använda LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].
  4. Ange de två siffrorna för dagen genom att använda LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].
  5. Tryck på [Tid].
  6. Ange tiden (i 24-timmarsformat) genom att använda LCD-skärmen och tryck sedan på [OK].

(Skriv till exempel 19:45 för kvart i åtta på kvällen.)

7. Tryck på image.