Hem > Felsökning > Återställa maskinen

Återställa maskinen

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Tryck på Menu (Meny).
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Grundinställn.] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Återställ] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image eller image för att välja vilken typ av återställning du ska göra och tryck sedan på OK.
    image
    Underfördelade återställningsfunktioner finns inte tillgängligt för vissa modeller.
  5. Tryck på alternativet i tabellen för att återställa din maskin eller avsluta ett förfarande.
    Alternativ
    Beskrivning
    image

Återställ maskinen.

image

Maskinen avslutar och avbryter återställningsmenyn.

LCD-skärmen visar [Starta om?].
  6. Tryck på alternativet i tabellen för att starta om maskinen eller för att avsluta förfarandet.
    Alternativ
    Beskrivning
    image

Starta om maskinen. Maskinen kommer att påbörja återställningen.

image

Maskinen avslutar utan att starta om.

image
    Om du avslutar utan att starta om kommer din maskin inte att återställas och dina inställningar förblir oförändrade.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Grundinställn.]>[Återställ].
  2. Tryck på den återställningsfunktion som du vill använda.
    image
    • Nätverksinställningar, säkerhetsinställningar och adressboksdata kommer inte att återställas av [Maskinåterställning].
    • Om du gör dig av med skrivaren rekommenderar vi att du först gör en [Fabriksinst.] för att ta bort personuppgifter från skrivaren.
  3. [Enheten startas om efter återställning. Tryck på [OK] i 2 sekunder för att bekräfta.] visas. Bekräfta genom att trycka på [OK] i två sekunder.
    image
    Du kan även återställa nätverksinställningarna genom att trycka på image[Inställn.]>[Alla inställn.]>[Nätverk]>[Nätv.återst.].
    Maskinen startas om.