Hem > Rutinunderhåll > Regelbunden ersättning av underhållsdelar

Regelbunden ersättning av underhållsdelar

Ersätt följande delar regelbundet för att bibehålla utskriftskvaliteten. Delarna i listan nedan måste bytas efter ca 50 000 sidor utskrift *1 baserat på två sidor per utskrift och 100 000 *1 *2 sidor baserat på fem sidor per utskrift för fixeringsenheten och ca 50 000 sidor *1 *3 för PF-kit KF.

Kontakta Brothers kundtjänst eller din lokala Brother-återförsäljare om följande meddelanden visas på LCD-skärmen:

LCD-meddelande

Beskrivning

Underhåll

Byt ut fixeringsenhet *4

Byt fixeringsenheten.

Underhåll

Byt PM-kit KF *3 *4 *5

Byt pappersmatningssatsen till kombifacket.

*1
Enkelsidiga ark i Letter- eller A4-format
*2
MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW
*3
MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW
*4
Utbytesfrekvensen beror på hur komplicerade de utskrivna sidor är, hur stor andel av papperet som täcks och vilken medietyp som används.
*5
Satsen består av rullhållaren, separationsplattan och separationsplattans fjäder för kombifacket.