Hem > Kopiering > Kopiera på ena sidan av pappret (1-sidig)

Kopiera på ena sidan av pappret (1-sidig)

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Se till så att du fyllt på rätt pappersformat i pappersfacket.
  2. Placera dokumentet med texten nedåt på kopieringsglaset.
    image
  3. Tryck på image eller image för att ange det antal kopior du önskar.

LCD-skärmen visar:

image
  4. Tryck på Mono Start (Starta i svartvitt) eller Colour Start (Starta i färg).

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Se till så att du fyllt på rätt pappersformat i pappersfacket.
  2. Gör något av följande:
    • Placera dokumentet med texten uppåt i dokumentmataren.

(Vi rekommenderar att du använder dokumentmataren om du kopierar flera sidor.)

image
    • Placera dokumentet med texten nedåt på kopieringsglaset.
      image
    OBS

Använd maskinens kopieringsglas för viktiga eller ömtåliga dokument.

3. Tryck på image [Kopiera].
    LCD-skärmen visar:
    image
  4. Ändra vid behov kopieringsinställningarna.
    • image (Antal kopior)

Ange önskat antal kopior på något av följande sätt:

• Tryck på image eller image på LCD-skärmen.
      • Tryck på image för att visa siffertangenterna på LCD-skärmen och ange sedan antalet kopior. Tryck på [OK].
    • image[Alternativ]

Tryck på image för att ändra kopieringsinställningarna för endast nästa kopia.

• Tryck på [OK] när du är klar. (Om knappen [OK] visas.)
      • När du är klar med dina val av nya alternativ kan du spara dem genom att trycka på knappen [Spara som genväg].
    image
    • Aktuell inställning

Tryck på följande visningsområde om du endast vill ändra inställningarna för nästa kopia. Ikonen som visas varierar beroende på modellen.

• image [Kvalitet]
      • image [Fack]
      • image [Först./Förm.]
  5. Tryck på [Färgstart] eller [Monostart].
    image
    Tryck på image för att avbryta kopieringen.