Hjem > Skriv ut > Skrive ut fra datamaskinen (Windows) > Sikker utskrift (Windows)

Sikker utskrift (Windows)

Bruk Sikker utskrift for å forsikre at konfidensielle eller sensitive dokumenter ikke skrives ut før du angir et passord på maskinens kontrollpanel.
  • Sikker data slettes fra maskinen når du slår av maskinen.

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Velg utskriftskommandoen i programmet ditt.
  2. Velg modellens navn, og klikk deretter på knappen for skriverens egenskaper eller preferanser.
    Skriverdrivervinduet vises.
  3. Klikk på Avansert-kategorien.
  4. Klikk på Innstillinger-knappen i Sikker utskrift-feltet.
  5. Velg Sikker utskrift-avmerkingsboksen.
  6. Skriv inn ditt firesifrede passord i Passord-feltet.
  7. Skriv inn brukernavnet og jobbnavnet i feltene Brukernavn og Jobbnavn hvis det er nødvendig.
  8. Klikk på OK for å lukke vinduet Innstillinger for sikker utskrift.
  9. Klikk på OK.
  10. Fullfør utskriftsoperasjonen din.
  11. På maskinens kontrollpanel, trykk på Menu (Meny).
  12. Trykk på image eller image for å vise [Sikker utskr.]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  13. Trykk på image eller image for å vise brukernavnet ditt, og trykk deretter på OK.
  14. Skriv inn det firesifrede passordet ditt.
    For å skrive inn et siffer, trykk på image eller image for å velge et nummer og trykk deretter på OK.
  15. Trykk på image eller image for å vise utskriftsjobben, og trykk deretter på OK.
  16. Trykk på image eller image for å vise [Skriv ut]-alternativet og trykk deretter på OK.
  17. Trykk på image eller image for å angi antall kopier du ønsker.
  18. Trykk på OK. Maskinen skriver ut dataen.
Sikrede data slettes fra maskinens minne etter utskrift.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Velg utskriftskommandoen i programmet ditt.
  2. Velg modellens navn, og klikk deretter på knappen for skriverens egenskaper eller preferanser.
    Skriverdrivervinduet vises.
  3. Klikk på Avansert-kategorien.
  4. Klikk på Innstillinger-knappen i Sikker utskrift-feltet.
  5. Velg Sikker utskrift-avmerkingsboksen.
  6. Skriv inn ditt firesifrede passord i Passord-feltet.
  7. Skriv inn brukernavnet og jobbnavnet i feltene Brukernavn og Jobbnavn hvis det er nødvendig.
  8. Klikk på OK for å lukke vinduet Innstillinger for sikker utskrift.
  9. Klikk på OK.
  10. Fullfør utskriftsoperasjonen din.
  11. Sveip til venstre eller høyre eller trykk på image eller image på maskinens kontrollpanel for å vise alternativet [Sikker utskrift], og trykk deretter på det.
  12. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise brukernavn, og trykk deretter på brukernavnet ditt.
  13. Skriv inn det firesifrede passordet, og trykk deretter på [OK].
  14. Sveip opp eller ned eller trykk på image eller image for å vise utskriftsjobben, og trykk deretter på den.
  15. Angi antall kopier du ønsker og trykk deretter på [OK].
  16. Trykk på [Start].
Sikrede data slettes fra maskinens minne etter utskrift.