Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Nettjenester som brukes med Brother Web Connect

Nettjenester som brukes med Brother Web Connect

Beslektede modeller :DCP‑L3555CDW / DCP‑L3560CDW / MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Bruk Brother Web Connect til å få tilgang til tjenester fra Brother-maskinen:

Du må ha en konto hos ønsket tjeneste for å bruke nettjenesten du ønsker. Hvis du ikke allerede har en konto, bruker du en datamaskin for å gå til tjenestens nettsted og opprette en konto.

Hvis du allerede har en konto, trenger du ikke opprette en konto til.

Google Drive™
En nettjeneste for lagring, redigering, deling og synkronisering av filer og dokumenter.
URL: drive.google.com
Evernote®
En fillagrings- og administrasjonstjeneste på Internett.
URL: www.evernote.com
Dropbox
En nettjeneste for lagring, deling og synkronisering av filer.
URL: www.dropbox.com
OneDrive
En nettjeneste for lagring, deling og behandling av filer på Internett.
URL: onedrive.live.com
Box
En nettjeneste for redigering og deling av dokumenter på Internett.
URL: www.box.com
OneNote
En nettjeneste for redigering og deling av dokumenter på Internett.
URL: www.onenote.com
SharePoint Online
En nettjeneste for lagring, deling og behandling av innhold på Internett.

Du finner mer informasjon om disse tjenestene på nettstedet til de ulike tjenestene.

Tabellen nedenfor angir hvilke filtyper som kan brukes til hver Brother Web Connect-funksjon:

Tilgjengelige tjenester

Google Drive™

Evernote®

Dropbox

OneDrive

Box

OneNote

SharePoint Online

Last ned og skriv ut bilder *1

JPEG

PDF

DOCX

XLSX

PPTX

Laste opp skannede bilder

JPEG

PDF *2

DOCX

XLSX

PPTX

TIFF

XPS

Faksvideresending til de nettbaserte tjenestene

(kun tilgjengelig for enkelte modeller)

JPEG

PDF

TIFF

*1
DOC-/XLS-/PPT-formater er også tilgjengelige for nedlasting og utskrift av bilder.
*2
For å kunne laste opp skannede bilder omfatter PDF søkbare PDF-filer, signert PDF, sikker PDF, PDF/A og høykomprimert PDF.

image

(For Hongkong, Taiwan og Korea)

Brother Web Connect støtter kun filnavn som er skrevet på engelsk. Filer navngitt på det lokale språket kan ikke lastes ned.