Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Kontroller delens gjenværende levetid

Kontroller delens gjenværende levetid

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Trykk på Menu (Meny).
  2. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [Maskininfo]. Trykk på OK.
    2. Velg [Delers levetid]. Trykk på OK.
  3. Trykk på image eller image for å velge maskindelen som du vil kontrollere, og trykk deretter på OK.
    LCD-skjermen viser omtrentlig gjenværende levetid.
  4. Trykk på Stop/Exit (Stopp/avslutt).

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Maskininfo]>[Levetid for deler].
  2. Trykk på maskindelen som du vil sjekke.
    LCD-skjermen viser omtrentlig gjenværende levetid.
  3. Trykk på image.
    image
    For å vise omtrentlig gjenværende levetid for tonerkassetten, trykk på image på LCD-skjermen.