Hjem > Skann > Skanne med Skann-knappen på maskinen > Lagre skannede data som e-postvedlegg

Lagre skannede data som e-postvedlegg

Send skannede data fra maskinen til e-postprogrammet som vedlegg.
image
  • Bruk skanneknappen på maskinen for å gjøre midlertidige endringer i skanneinnstillingene. Bruk Brother iPrint&Scan for å gjøre permanente endringer.
  • Velg ett av følgende programmer i Brother iPrint&Scan for å bruke denne funksjonen med skanneknappen på maskinen:

• Windows: Microsoft Outlook
    • Mac: Apple Mail
    For andre programmer og tjenester for nettbasert e-post bruker du funksjonen Skann til bilde eller Skann til fil for å skanne et dokument, og deretter legger du ved den skannede filen i en e-postmelding.

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image (Scan (Skann)).
  3. Trykk på image eller image for å vise [til PC]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å vise [E-post]-alternativet og trykk deretter på OK.
  5. Hvis maskinen er koblet til over nettverket, trykk på image eller image for å velge måldatamaskin.
  6. Trykk på OK.
    image

Hvis LCD-skjermen ber deg angi en PIN-kode, taster du inn den firesifrede PIN-koden for måldatamaskinen på LCD-skjermen, og deretter trykker du på OK.

7. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil endre skanneinnstillingene for dette dokumentet, trykker du på Options (Alternativer) eller Copy/Scan Options (Kopi-/skannealternativer). Deretter går du til neste trinn.
    • Vil du bruke standard skanneinnstillinger, trykker du på Mono Start (Start mono) eller Colour Start (Start farger).

Maskinen starter skanningen. Hvis du bruker maskinens skannerglassplate, følger du anvisningene på LCD-skjermen for å fullføre skannejobben.

image
    • Hvis du vil endre skanneinnstillinger, må en datamaskin med Brother iPrint&Scan-programvare installert være tilkoblet maskinen.

8. Maskinen vil be deg angi skanneinnstillingene nedenfor. Trykk på image eller image for å velge alternativet du vil ha, og trykk deretter på OK for å gå videre til neste skanneinnstilling.
    • [Fargeinnstilling]
    • [Oppløsning]
    • [Filtype]
    • [Dokumentstr.]
    • [Aut. rotering] (bare tilgjengelig for enkelte modeller)
    • [HoppOverTom]
    • [Dropp B. Sens.]
    • [Fjern bkg.farge] (bare tilgjengelig for [Farge]- og [Grå]-alternativene)
    • [Marginnst.]
    • [B&W TIFF-komp.]
  9. Trykk på Mono Start (Start mono) eller Colour Start (Start farger).
    Maskinen skanner dokumentet og lagrer det som et filvedlegg. Den starter så e-postprogrammet ditt og åpner en ny, tom e-postmelding med den skannede filen lagt med.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på [Skann]>[til PC]>[til e-post].
  3. Hvis maskinen er koblet til over nettverket, velger du navnet på datamaskinen du vil sende data til.
    image

Hvis LCD-skjermen ber deg om å angi en PIN-kode for datamaskinen, angir du den firesifrede PIN-koden på LCD-skjermen og deretter trykker du på [OK].

4. For å endre innstillingene trykker du på image[Alternativer] og velger deretter skanneinnstillingene du vil endre. Hvis du bruker standardinnstillingene, kan du hoppe over dette trinnet.
    • [Tosidig skanning] (MFC-L8390CDW)
    • [Skanneinnstill.]
    • [Fargeinnstilling]
    • [Oppløsning]
    • [Filtype]
    • [Dokumentstr.]
    • [Lyshet]
    • [Kontrast]

(bare tilgjengelig for [Farge]- og [Grå]-alternativene)

• [Aut. forsk.oppr.]
    • [Hopp over tom side]
    • [Hopp over tom side-føls.]
    • [Fjern bakgrunnsfarge]

(bare tilgjengelig for [Farge]- og [Grå]-alternativene)

• [Marginnst.]
    • [S&H TIFF-komprimering]
    image
    • Hvis du vil endre skanneinnstillinger, må en datamaskin med Brother iPrint&Scan-programvare installert være tilkoblet maskinen.

• Hvis maskinen viser [OK]-knappen, trykker du på [OK].

• For å lagre innstillingene som en snarvei, trykker du på [Lagre som en snarvei].

5. Trykk på [Start].
    Maskinen starter skanningen. Hvis du bruker maskinens skannerglassplate, følger du instruksjonene på pekeskjermen for å fullføre skannejobben.