Slå innstillingslåsen på

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Trykk på Menu (Meny).
  2. Trykk på image eller image for å vise [Hovedoppsett]-alternativet og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Innsti.lås]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på OK når LCD-skjermen viser [].
  5. Skriv inn det gjeldende firesifrede passordet.
  6. Trykk på OK.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Hovedoppsett]>[Innstillingslås]>[Lås av⇒på].
  2. Skriv inn det gjeldende firesifrede passordet.
  3. Trykk på [OK].
image
For å slå av innstillingslåsen trykker du på image på LCD-skjermen, angir det gjeldende firesifrede passordet og trykker deretter på [OK].