Hjem > Skann > Skanne med Skann-knappen på maskinen > Bruk webtjenesteprotokollen for nettverksskanning (Windows 10 og Windows 11) > Skann fra maskinen ved hjelp av webtjeneseprotokollen (Windows 10 og Windows 11)

Skann fra maskinen ved hjelp av webtjeneseprotokollen (Windows 10 og Windows 11)

Hvis du har installert skannerdriveren via webtjenester, kan du åpne webtjenesters skannemeny på maskinens LCD-skjerm.
Enkelte tegn i meldingene som vises på LCD-skjermen kan bli erstattet med mellomrom hvis språkinnstillingene i operativsystemet ditt og maskinen din er forskjellige.

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image (Scan (Skann)).
  3. Trykk på image eller image for å vise [Nettjeneste]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å velge type skanning du ønsker og trykk deretter på OK.
  5. Velg måldatamaskinen du vil sende skanningen til, og trykk deretter på OK.
  6. Trykk på Mono Start (Start mono) eller Colour Start (Start farger).
    Maskinen starter skanningen.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på [Skann]>[WS-Scan].
  3. Velg skannetypen.
  4. Velg navnet på datamaskinen du vil sende de skannede dataene til.
  5. Trykk på [Start].
    Maskinen starter skanningen.

Hvis du blir bedt om å velge et skanneprogram, velger du Windows Skann og faks i listen.