Hjem > Kopi > Kopiere et ID-kort

Kopiere et ID-kort

image

Du kan bare kopiere ID-kort i den utstrekning det er tillatt i henhold til gjeldende lover. Mer detaljert informasjon imageimage Produktsikkerhetsguide

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Plasser et identifikasjonskort med forsiden ned nært øvre venstre hjørne av skannerglassplaten.
    image

1: Avstand 4,0 mm eller mer (øverst, venstre)

2. Trykk på 2 in 1 (ID) Copy (2 i 1 (ID)-kopi).
  3. Trykk på image eller image for å angi hvor mange kopier du ønsker.
  4. Trykk på Mono Start (Start mono) eller Colour Start (Start farger).
    Maskinen skanner én side av identifikasjonskortet.
  5. Etter at maskinen har skannet den første siden, snur du identifikasjonskortet.
    image
  6. Trykk på Mono Start (Start mono) eller Colour Start (Start farger) for å skanne den andre siden.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Legg ID-kortet med forsiden ned nær øvre venstre hjørne på skannerglassplaten.
    image

1: Avstand 4,0 mm eller mer (øverst, venstre)

2. Trykk på image [Kopi].
  3. Trykk på [ID].
  4. Angi antall kopier.
  5. Trykk på [Fargestart] eller [Monostart].
    Maskinen skanner én side av identifikasjonskortet.
  6. Etter at maskinen har skannet den første siden, snur du identifikasjonskortet.
    image
  7. Trykk på [Fortsett] for å skanne den andre siden.