Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Skanne og laste opp dokumenter ved hjelp av Brother Web Connect

Skanne og laste opp dokumenter ved hjelp av Brother Web Connect

Beslektede modeller :DCP‑L3555CDW / DCP‑L3560CDW / MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Last opp skannede bilder og dokumenter direkte til en nettbasert tjeneste uten å bruke datamaskinen.

Opplastede dokumenter lagres i albumet From_BrotherDevice.

Du finner informasjon om begrensninger, slik som størrelse eller hvor mange dokumenter som kan lastes opp, på nettstedet til den aktuelle tjenesten.

Hvis du er begrenset Web Connect-bruker på grunn av den aktiverte funksjonen Aktiver Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) (tilgjengelig på enkelte modeller), kan du ikke laste opp skannede data.

1. Legg i dokumentet.
  2. Sveip for å vise [Nett]-alternativet.
  3. Trykk på [Nett].
    image
    • Du kan også trykke på [Skann]>[til nett].
    • Hvis det vises informasjon om Internett-tilkoblingen på maskinens LCD-skjerm, leser du informasjonen og trykker på [OK]. Hvis du vil vise denne informasjonen igjen, trykk på [Ja].
    • Noen ganger vises det oppdateringer eller kunngjøringer om Brother Web Connects funksjoner på LCD-skjermen. Les informasjonen, og trykk på [OK].
  4. Velg tjenesten som er vert for kontoen du vil laste opp til.
  5. Velg kontonavnet.
  6. Følg skjerminstruksjonene for å utføre denne handlingen.