Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Konfigurer Brother Web Connect > Registrere en konto på Brother-maskinen for Brother Web Connect

Registrere en konto på Brother-maskinen for Brother Web Connect

Beslektede modeller :DCP‑L3555CDW / DCP‑L3560CDW / MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Du må oppgi informasjon om Brother Web Connect-kontoen og konfigurere maskinen slik at den kan bruke Brother Web Connect til å få tilgang til tjenesten du vil bruke.
  • Du må søke om Brother Web Connect-tilgang for å registrere en konto på maskinen.

• Før du registrerer en konto, må du kontrollere at riktig dato og klokkeslett er angitt på maskinen.
  1. Sveip for å vise [Nett]-alternativet.
  2. Trykk på [Nett].
    image
    • Hvis det vises informasjon om Internett-tilkoblingen på maskinens LCD-skjerm, leser du informasjonen og trykker på [OK]. Hvis du vil vise denne informasjonen igjen, trykk på [Ja].
    • Noen ganger vises det oppdateringer eller kunngjøringer om Brother Web Connects funksjoner på LCD-skjermen. Les informasjonen, og trykk på [OK].
  3. Hvis informasjonen angående lisensavtale vises, gjør valget ditt og følg skjerminstruksjonene.
  4. Velg tjenesten du vil registrere deg hos.
  5. Trykk på navnet på tjenesten.
  6. Hvis informasjon om Brother Web Connect vises, trykker du på [OK].
  7. Trykk på [Registrer/Slett].
  8. Trykk på [Register konto].
    Maskinen vil be deg angi den midlertidige ID-en du fikk da du ba om tilgang til Brother Web Connect.
  9. Trykk på [OK].
  10. Angi den midlertidige ID-en via LCD-skjermen.
  11. Trykk på [OK].
    image

Det vises en feilmelding på LCD-skjermen hvis informasjonen du oppgav ikke samsvarer med den midlertidige ID-en du fikk da du ba om tilgang, eller hvis den midlertidige ID-en er utløpt. Skriv inn midlertidig ID riktig, eller søk om tilgang på nytt for å få en ny midlertidig ID.

Maskinen vil be deg angi kontonavnet du vil skal vises på LCD-skjermen.
  12. Trykk på [OK].
  13. Angi navnet via LCD-skjermen.
  14. Trykk på [OK].
  15. Gjør ett av følgende:
    • Vil du angi en PIN-kode for kontoen, trykker du på [Ja]. (En PIN-kode forhindrer uautorisert tilgang til kontoen.) Skriv inn et firesifret nummer, og trykk deretter på [OK].
    • Hvis du ikke vil angi en PIN-kode, trykker du på [Nei].
  16. Når angitt kontoinformasjon vises, bekrefter du at den er riktig.
  17. Trykk på [Ja] for å registrere informasjon slik den er.
  18. Trykk på [OK].
  19. Trykk på image.
Registreringen er fullført og maskinen har nå tilgang til tjenesten.