Hjem > Skann > Skanne med Skann-knappen på maskinen > Skann til nettverk (Windows) > Laste opp skannede data til en CIFS-server

Laste opp skannede data til en CIFS-server

DCP-L3515CDW/DCP-L3520CDW/DCP-L3520CDWE/DCP-L3527CDW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på image (Scan (Skann)).
  3. Trykk på image eller image for å vise [til nettverk]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å velge en av de oppførte profilene, og trykk deretter på OK. Hvis profilen ikke er fullstendig (for eksempel, fordi påloggingskontonavnet og passordet mangler eller fordi kvalitet eller filtype ikke er spesifisert), vil du bli bedt om å angi den manglende informasjonen.
    image
    Hvis LCD-skjermen ber deg angi en PIN-kode, taster du inn den firesifrede PIN-koden for måldatamaskinen på LCD-skjermen, og deretter trykker du på OK.
  5. Trykk på Mono Start (Start mono) eller Colour Start (Start farger).
    Maskinen starter skanningen. Hvis du bruker maskinens skannerglassplate, følger du instruksjonene på LCD-skjermen for å fullføre skannejobben.

DCP-L3555CDW/DCP-L3560CDW/MFC-L3740CDW/MFC-L3740CDWE/MFC-L3760CDW/MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på [Skann]>[til nettverk].
    image
    • Hvis du har registrert bruker-ID-en din, vil [til Min mappe]-alternativet vises når du logger på maskinen gjennom Active Directory-pålitelighetskontroll eller LDAP-pålitelighetskontroll.
    • Dersom du ønsker å sende skannede data til den valgte mappen på CIFS-serveren, trykker du på [til Min mappe].
    • Vil du aktivere denne funksjonen i webbasert administrasjon, åpner du navigasjonsmenyen og klikker deretter på Scan (Skann)>Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint (Skann til FTP/SFTP/Network/SharePoint). I Send to My Folder (Send til min mappe)-feltet velger du On (På).
  3. Når serverprofilene du satt opp med webbasert administrasjon vises, velger du ønsket profil. Hvis profilen ikke er fullstendig (for eksempel fordi påloggingskontonavnet og passordet mangler eller fordi kvalitet eller filtype ikke er spesifisert), vil du bli bedt om å angi den manglende informasjonen.
    image
    Hvis LCD-skjermen ber deg om å angi en PIN-kode for datamaskinen, angir du den firesifrede PIN-koden på LCD-skjermen og deretter trykker du på [OK].
  4. Trykk på [Start].
    Maskinen starter skanningen. Hvis du bruker maskinens skannerglassplate, følger du instruksjonene på pekeskjermen for å fullføre skannejobben.