Hjem > Faks > Motta en faks > Innstillinger for mottaksmodus > Still inn faksmottaksstempelet

Still inn faksmottaksstempelet

Beslektede modeller :MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Du kan stille inn maskinen til å skrive ut dato og klokkeslett for mottak midt på øverst på hver mottatte faksside.
  • Kontroller at du har stilt inn riktig dato og klokkeslett på maskinen.
  • Mottakstidspunkt og dato vises ikke når du bruker Internett-faks.

1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Mottak oppsett]>[Stempel for faksmottak].
  2. Trykk på [] eller [Av].
  3. Trykk på image.