Hjem > Faks > Motta en faks > Innstillinger for mottaksmodus > Still inn 2-sidig utskrift for mottatte fakser

Still inn 2-sidig utskrift for mottatte fakser

Beslektede modeller :MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Maskinen skriver ut mottatte fakser på begge sider av papiret når [Tosidig] er satt til [].
  • Bruk papir i A4-størrelse (60 til 105 g/m2) for denne funksjonen.

• Når 2-sidig utskrift er aktivert, reduseres innkommende fakser automatisk for å passe papiret i papirmagasinet.
  1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Mottak oppsett]>[Tosidig].
  2. Trykk på [] eller [Av].
  3. Trykk på image.