Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Skifte ut deler for periodisk vedlikehold

Skifte ut deler for periodisk vedlikehold

Bytt ut følgende deler jevnlig for å opprettholde utskriftskvaliteten. Delene som er oppført under må byttes ut etter utskrift av Ca. 50 000 sider *1 basert på to sider per jobb og 100 000 *1 *2 sider basert på fem sider per jobb for fikseringsenheten og ca. 50 000 sider *1 *3 for PF-settet for FB-skuffen.

Ta kontakt med Brother kundeservice eller den lokale Brother-forhandleren når følgende meldinger vises på LCD-skjermen:

LCD-melding

Beskrivelse

Vedlikehold

Bytt fiksering *4

Skift ut fikseringsenheten.

Vedlikehold

Bytt rulleholdersett MP *3 *4 *5

Skifte ut papirmatingspakken for flerbruksskuffen.

*1
i enkeltsidig Letter- eller A4-størrelse
*2
MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW
*3
MFC-L8340CDW/MFC-L8390CDW
*4
Utskiftningsfrekvensen avhenger av kompleksiteten til utskrevne sider, prosentandelen av dekningen og hvilket medium som brukes.
*5
Settet inkluderer rulleholderenheten, separasjonsputen og fjæren til separasjonsputen for FB-skuffen.