Koti > Faksi > Faksin lähetys > Lisää kansilehti faksiisi

Lisää kansilehti faksiisi

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Voit lisätä kansilehden seuravaan faksiin tai jokaiseen lähtevään faksiin.
  • Tämä toiminto ei toimi, jos nimitunnusta ei ole määritetty.
  • Kansilehti sisältää laitteesi nimitunnuksen, kommentin ja osoitekirjaan tallennetun nimen.
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [Faksi].
    image
    Jos Faksin esikatselu -asetuksena on [Kyllä], paina image[Faksi]>[Faksien lähetys].
  3. Paina image[Valinnat]>[Kansilehden asetukset]>[Kansil. aset.].
  4. Paina [Kyllä].
  5. Paina [Kansilehtivie.].
  6. Valitse käytettävä viesti pyyhkäisemällä ylös tai alas tai painamalla image tai image ja paina sitten viestiä.
    Paina image-painiketta.
  7. Paina [OK]. (Jos [OK]-painike on näkyvissä.)
  8. Syötä faksinumero.
  9. Paina [Faksin käynnistys].
Kansilehti lisätään seuraavaan faksiin. Jos haluat lisätä kansilehden jokaiseen lähtevään faksiin, määritä asetukset uudeksi oletukseksi.