Koti > Faksi > Faksin lähetys > Lisää kansilehti faksiisi > Kansilehden viestin luonti

Kansilehden viestin luonti

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Voit luoda enintään kaksi mukautettua kansilehden viestiä, jotka lisätään lähteviin fakseihin.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Lähetysasetuk.]>[Kansilehtivie.].
  2. Tallenna mukautettu viesti painamalla [5.] tai [6.].
  3. Kirjoita kansilehden viesti käyttämällä LCD-näyttöä. Paina [OK]-painiketta.
    Valitse numerot, kirjaimet tai erikoismerkit painamalla image.
  4. Paina image.