Koti > Faksi > Faksin lähetys > Faksin lähettäminen tiettyyn aikaan (ajastettu faksi)

Faksin lähettäminen tiettyyn aikaan (ajastettu faksi)

Vastaavat mallit:MFC‑L3740CDW / MFC‑L3740CDWE / MFC‑L3760CDW / MFC‑L8340CDW / MFC‑L8390CDW
Voit tallentaa laitteen muistiin enintään 50 faksia lähetettäviksi seuraavan vuorokauden kuluessa.
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [Faksi].
    image
    Jos Faksin esikatselu -asetuksena on [Kyllä], paina image[Faksi]>[Faksien lähetys].
  3. Paina image[Valinnat]>[Ajast. faksi]>[Ajast. faksi].
  4. Paina [Kyllä].
  5. Paina [Aseta aika].
  6. Anna aika, jolloin haluat faksin lähetettävän (24-tuntisessa muodossa), ja paina sitten [OK].
    (Syötä esim. 19:45 ajalle 7:45 PM.)
  7. Paina [OK]-painiketta.
  8. Syötä faksinumero.
  9. Paina [Faksin käynnistys].
  10. Paina image.